Vannsport Sko Barbeint Lette Hurtig Tørre Aqua Sokker Slipon For Beach Svømme Surfe Yoga Trening Holdbare Enkeltperson Menn Kvinner 5rainbow Seiling

B07BK7BB47
Vannsport Sko Barbeint Lette Hurtig Tørre Aqua Sokker Slip-on For Beach Svømme Surfe Yoga Trening Holdbare Enkeltperson Menn Kvinner 5-rainbow Seiling
  • sko
  • <i>92% polyester+8% spandex upper.</i> <b>92% polyester + 8% spandex øvre.</b> <i>rubber sole, with a really comfortable and thick foam arch-support insert inside of them, are flexible yet thick enough to protect your feet from stepping on rock and stone.</i> <b>gummisåle, med en veldig komfortabel og tykt skum arch-støtte innsats på innsiden av dem, er fleksible, men tykk nok til å beskytte føttene fra å tråkke på stein og stein.</b>
  • perfekte materialet: som sokker, gir ultra lett stretchy materiale brukeren enkelt sette på og ta av, for å gi deg en behagelig følelse.
  • ultralett og anti-skli såle: unik såle med sklisikker effektivt å maksimalt beskytter føttene.
  • komfortabelt og passform: pustende øvre materiale, sklisikre såler og glatt hals design, for å forhindre gnagsår, gjøre deg mer komfortabel og fleksibel.
Vannsport Sko Barbeint Lette Hurtig Tørre Aqua Sokker Slip-on For Beach Svømme Surfe Yoga Trening Holdbare Enkeltperson Menn Kvinner 5-rainbow Seiling Vannsport Sko Barbeint Lette Hurtig Tørre Aqua Sokker Slip-on For Beach Svømme Surfe Yoga Trening Holdbare Enkeltperson Menn Kvinner 5-rainbow Seiling Vannsport Sko Barbeint Lette Hurtig Tørre Aqua Sokker Slip-on For Beach Svømme Surfe Yoga Trening Holdbare Enkeltperson Menn Kvinner 5-rainbow Seiling Vannsport Sko Barbeint Lette Hurtig Tørre Aqua Sokker Slip-on For Beach Svømme Surfe Yoga Trening Holdbare Enkeltperson Menn Kvinner 5-rainbow Seiling Vannsport Sko Barbeint Lette Hurtig Tørre Aqua Sokker Slip-on For Beach Svømme Surfe Yoga Trening Holdbare Enkeltperson Menn Kvinner 5-rainbow Seiling
Logg inn

Innhold:

Tjenester:

Sider i TU Media:

Logget inn som

C1rca Kvinners 99 Slank Vulc Joggesko Oliven
Nine West Kvinners Yobie Semsket Dagdriver Flat Mørk Blå Suede
Logg ut

I dag tar vi en tur over til “søta bror”. Vi hørte nemlig rykter om en ganske så lang.. ja lang, abbor som nylig ble tatt. Emanuel Swärdgår på en friluftsskole helt nord i Sverige. Sportsfiskelinja ble selvfølgelig valget. Helt nylig satt han ny Svensk rekord med en abbor på hele 61,5cm som ble tatt i et av vannene skolen driver guider i. Utenfor Borden i Sverige et sted. Her snakker vi en nokså erfaren fisker med over 30 timer fiske i uka, og hans tidligere rekord var på 53cm. Han nevner også en abbor på 48cm som han fikk tidligere i år, så denne karen har mange store abbor på samvittigheten.

I dag tar vi en tur over til “søta bror”. Vi hørte nemlig rykter om en ganske så lang.. ja lang, abbor som nylig ble tatt.

Emanuel kan fortelle at han våknet opp i natt og måtte sjekke bildene på telefonen sin får å se om dette virkelig var sant. Hadde han virkelig fått en så stor abbor på kroken?!

Når vi i Fiskavisen ringer, kan han fortelle det har vært en ganske travel dag på jobb etter å ha fått denne kjempe abboren. Telefonen har ringt i et fra TV og Aviser som vil gjøre intervjuer. Videre forteller han at han først ikke forstod hvor stor abboren var. Den ga egentlig ikke noe særlig kamp. Det var først når den kom til båten at han virkelig forstod at dette var en kjempestor abbor. Det var en rapala wobbler lurte fisken til hugg.

Han prøvde egentlig etter gjedda, men den var ikke helt på hugget så da bestemte han seg for å prøve etter abboren. Den satt den jeggu på første kastet.

Tidligere svensk rekord var på 56 cm. Denne var en del større. Emanuel har vært nærme rekorden før, med en abbor på 53 cm som var hans tidligere rekord.Han kan også fortelle han han fikk en på 48 cm tidligere dette året. Ingen tvil om at denne karen kan fiske stor abbor. Emanuel forteller videre at han er kjempefornøyd med at det er en ny svensk rekord og at abboren fikk svømme tilbake etter at han fikk målt og tatt bilde av fisken.

Norsk rekord på abbor ble tatt helt tilbake til den 28.mai 1965 av Knut Erik Berg. Fisken ble tatt i Adidas Suciu Adv Svart / Hvit / Gull Metallic Skate Skomenn 105 Kvinner 120
ved Tjuvholmen utenfor Hamar. Abboren var 62 cm lang og veide 3,17 kilo. Fisken ble tatt på spinner I følge Idifu Kvinners Sexy Plattform Høy Hæler Stiletto Faux Suede Ridning Kne Høye Støvletter Sorte
Det vil si Emanuel bommet med kun en halv centimeter på den Norske rekorden, så vi kan trøste oss med vi fortsatt har større abbor en svenskene.

[ads2]

Vi fikk også lurt ut noen tips av storfiskeren. -Fisk gjerne i rennende vann eller avvikende mønster i vannet som et tre som har ramlet eller henger uti vannet. Han fisker også gjerne på kvelden eller sent på natten. Det er også veldig viktig å bytte mellom fiskemetoder og utstyr. Prøv gjerne noe som er aggressivt og bråker mye i vannet. Om det ikke fungerer så kan du prøve dropshot eller noe lignende. Her er det bare mulighetene som stopper deg.

Muskelvekst Styrke Ryggtrening Skechers Sports Mens Mens Outland 20 Oxford Svart / Kull
Balamasa Kvinners Buer Pekte Tå Toppene Stiletthæler Pleather Pumper Sko Rosa

I denne artikkelen får du 5 grunner til hvorfor pendlay-roing er en av de beste øvelsene til å utvikle styrke og masse i ryggen.

Camilla

Foto: Stronglifts.com

På et godt treningsprogram slipper man ikke unna roing i en eller annen variant. Mange tyr til en versjon av stangroing, men de færreste utfører øvelsen slik den er ment å gjøres. Det er svært vanskelig å unngå og jukse under framoverbøyd stangroing, noe som gjør at øvelsen mister mye av hensikten.

Den beste stangro-øvelsen, etter min mening, er «Pendlay row», nettopp fordi man kan unngå mange av problemene med vanlig stangroing. I denne artikkelen kommer jeg med hele 5 grunner til at du bør hapendlay-roing på programmet.

1. Økt kvalitet på utførelsen

Unngå å ro sånn som dette

Som jeg nevnte over så dukker det opp flere problemer under utførelsen av vanlig stangroing da de fleste nesten alltid ender opp med å jukse opp vekten på en eller annen måte. Man starter kanskje med en fin vinkel på ryggen når man varmer opp, men desto tyngre vektene blir desto mer oppreist i ryggen ender man og man begynner å «jukke» opp vekten og ROM’et blir minimalt. Da forsvinner plutselig hensikten med øvelsen. Roing skal utføres godt framoverbøyd slik at de rette musklene aktiveres og stimuleres under bevegelsen, ikke som en halvveis oppreist «shrug» hvor du kun drar stangen opp til navelen.

Grunnen til at vi ror er nettopp for å utvikle styrke og muskelmasse i ryggen. Det pendlay-roing gjør, kontra dårlig stangroing, er å isolere øvre delen av ryggen i større grad. Du vil altså jobbe mye mer med trapezius, rhomboideus, rotatorkuffen, baksiden av skuldrene, teres major og latisimuss.

Selv om øvelsen hovedsaklig trenerøvre rygg så vil andre muskler også være involvert;

Korsrygg Hofter

Pendlay-roing vil gi mye større ROM (range of motion) og muskelstimuli enn vanlig stangroing. Under pendlay starter hver repetisjon med stangen i gulvet og bevegelsen er ferdig når stangen er borti nedre bryst (ca. samme punktet hvor du senker stangen i et benkpress). ROM’et er derfor overlegent vanlig stangroing. Sammen med et stort ROM og den eksplosive bevegelsen vil musklene få bedre stimuli til både å bli sterkere og større.

Alle priser er eksklusive mva